0800 300 37

Gasflessen

Sinds 1962 is Kauffman Gas DE gasspecialist!

Of u nu een professional bent of een particulier, wij hebben de juiste fles voor u, wat uw behoeften ook zijn. Van 5 tot 44 kg, ons ruime assortiment bestaat uit gasflessen van verschillende modellen en afmetingen.

De Kauffman Gasfles is multi-inzetbaar en zal altijd zijn nut vinden in uw dagelijks leven. Of het nu voor de barbecue is, om thuis of op de camping te koken of voor de horeca en de bouw voor een professional, onze gasfles zal u elke keer weer volledige voldoening geven.

Bovendien worden de gasflessen van Kauffman GRATIS bij u thuis geleverd in heel Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg.

U vindt de juiste gasfles voor u in onze online shop.

 

Hoe kom ik aan een Kauffman Gasfles?

  • Via onze 3 drive-ins verspreid over Wallonië in Remouchamps (Luik), Tamines en Houdeng-Goegnies maar ook in onze winkel in Rocourt en Kleinbettingen (Groothertogdom Luxemburg). Klik hier voor de openingsuren en adressen van onze winkels.

         1) U bestelt de fles van uw keuze uit ons ruime assortiment.

         2) Na het invoeren van uw adres, kunt u overgaan tot betaling.

         3) U kiest de levering van uw fles. Deze kan gratis bij u thuis geleverd worden, afhankelijk van de data van onze trucktour. U kunt ook kiezen voor de exacte datum van levering bij u thuis (buiten de tour) tegen een meerprijs van 10€. Tot slot kunt u het in onze winkels afhalen.

 

Zijn Kauffman Gasflessen gegarandeerd?

Ja, al onze flessen hebben een garantie. Ze blijven ons eigendom. Het statiegeldsysteem moedigt een zorgvuldig gebruik van de fles aan en laat ons toe bij te dragen tot de kwaliteit, het onderhoud en de veiligheid van het materiaal dat we leveren.

Bij uw eerste aankoop wordt u gevraagd statiegeld te betalen en krijgt u van ons een statiegeldkaart.

Wanneer uw fles leeg is :

  • Als u een nieuwe gevuld wilt, brengt u hem naar ons terug en in ruil daarvoor geven wij u er een. U betaalt alleen voor het gas.
  • Als u de fles definitief wilt terugbrengen, betalen wij u het statiegeld van uw fles alleen terug op vertoon van de statiegeldkaart.